ideje u recesiji

Ovaj mladi par vlasnik je najvećeg privatnog hostela u Zagrebu

Hostel
Zarko Basic/PIXSELL
05.02.2013.
u 08:00

U prvom ulazu do zagrebačke Uspinjače nedavno je svoja vrata otvorio Chillout hostel Zagreb, najveći privatni hostel u Zagrebu, sa 170 kreveta, koji se ondje preselio s Britanskoga trga.

U prvom ulazu do zagrebačke Uspinjače nedavno je svoja vrata otvorio Chillout hostel Zagreb, najveći privatni hostel u Zagrebu, sa 170 kreveta, koji se ondje preselio s Britanskoga trga, piše Poslovni dnevnik.

Lokacija je idealna: sami centar grada, na vrhu Tomićeve ulice, u mirnom ulazu, sa šest parkirališnih mjesta i parkom u kojem će se za ljetnih mjeseci družiti turisti iz cijeloga svijeta.

\"Stavit ćemo mreže za ljuljanje i reflektore da osvijetle park jer je trenutačno zapušten i rijetkim prolaznicima služi za odmor od gradske žurbe\", kaže Nikolina Kuhar, voditeljica hostela i djevojka vlasnika Gorana Osredečkog. Njihova priča s hostelom počela je početkom prošle godine, kada je Osredečki na zagrebačkom Britancu otvorio Chillout hostel Zagreb. Prostor u Kačićevoj imao je, međutim, nedostataka.

Unajmili su zgradu u centru, uložili dva milijuna kuna i otvorili moderniji hostel. Kako? Pročitajte ovdje.

Ključne riječi

Komentara 3

JA
james49
10:10 05.02.2013.

Pa gdje u Tomićevoj za Boga miloga ima mjesta za zgradu sa 170 kreveta? Ako svaki krevet treba 5m2 prostora to je 850 m2 samo za krevete.

DU
Deleted user
19:09 06.02.2013.

Hej, dajte malo naučite hrvatski: nije se preselio ONDJE (gdje), nego se preselio ONAMO (kamo) !

darko čvarko
20:28 06.02.2013.

Na broj 5, zgrada bivši Vern, oko 850 m2.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije